Aurinkoa kasvuun

 

Koe intohimon, yhteyden ja positiivisten tulosten voima, kun tavoittelet kiinnostuksen kohteitasi eniten rakastavien ihmisten kanssa.

 

SunAnn Consulting Oy:ssä  olemme enemmän kuin vain yritys- ja talousasiantuntijoiden tiimi. Haluamme auttaa kaltaisiasi yrittäjiä saavuttamaan villeimmät unelmansa ja viemään heidän liiketoimintansa uudelle tasolle. Uskomme, että oikealla ohjauksella, tuella ja ajattelutavalla kaikki on mahdollista.

 

Riippumatta siitä, missä olet yrittäjämatkallasi, olemme täällä ollaksemme kumppanisi menestyksessä. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Haluamme tarjota pienyrityksille räätälöityjä neuvoja ja tukea. 

 

Käytämme viimeisintä teknologiaa tehostaaksemme taloushallintoasi ja varmistaaksemme, että sinulla on oikeat ja ajantasaiset tiedot tehdäksesi perusteltuja päätöksiä.

 

Joten jos olet valmis nostamaan yrityksesi uusiin korkeuksiin, olemme täällä auttamassa. Tarvitsetpa sitten apua kirjanpidossa, henkilöstöasioissa tai yleisessä yritysneuvonnassa, meillä on asiantuntemus ja intohimo opastaa sinua kohti menestystä. 

 

Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää siitä, kuinka voimme tukea yritystäsi ja tehdä unelmistasi totta!

SunAnn Consulting Oy on perustettu 2023. Yritys on nuori, mutta kokemusta taloushallinnosta on kertynyt lähes 30 vuotta.

 

Yrittäjä, Helena Kinnunen

 

Olen työskennellyt tilitoimistoyrittäjänä vuonna 1998-2005,  tehnyt yritykselle prosessimallinnuksia ja ohjelmistokilpailutuksia vuosina 2006-2007 taloushallinnon asiantuntijana ja siirryin 2008 Netvisorille, jossa työskentelin mm. sovellusasiantuntijana, Key Account Managerina, Sales Managerina tilitoimistomyynnissä ja Partner Managerina. Vuonna 2018 tilitoimistoala houkutteli ja siirryin Rantalainen Oy:n toimistopäälliköksi/palvelupäälliköksi.

 

Vuonna 2023 oli aika toteuttaa pitäaikainen haave yrittäjyydestä uudelleen. Voimakas halu auttaa PK-yrityksiä ja tilitoimistoja omalla kokemuksella ja osaamisella kokonaisvaltaisesti, ja tästä alkoi SunAnn Consulting Oy:n tarina. 

 

Yrityksen nimi syntyi auringosta ja omasta toisesta nimestäni. Uusi yritys on nouseva aurinko, joka tarvitsee tukea ja apua pilvisillä sekä sateisilla päivillä paistaakseen ja elinkaarensa ajan tuottaen iloa ja voimaa yrittäjille, työntekijöille. Tässä matkassa haluan olla mukana ja tukea PK- yrittäjiä

 

Koulutus

 

HTM, Hallintotieteiden maisteri

HHJ, Hallituksen hyväksytty jäsen

Jeat, Johtamisen erikoisammattitutkinto

 

 

 

 

Uskomme, että taloushallinnon asiantuntijoiden tärkein rooli pienyritysten kohdalla on todellakin oppia tuntemaan yrityksen takana oleva henkilö/tiimi, mikä heitä ohjaa, ja tulla tukivoimaksi heidän menestyksensä mahdollistamisessa.