HR - Palvelut

HR kulttuuri 

 

Nykyaikaisen henkilöstöpolitiikan tulee heijastaa organisaatiosi ja kulttuurisi sävyä. Filosofiamme henkilöstöpolitiikan suhteen on, että niiden tulee olla enemmän kuin ainoastaan täytäntöönpanokelpoisia asiakirjoja.

 

Henkilöstön käsikirjojen pitäisi olla eläviä asiakirjoja, jotka ohjaavat ihmisiä työpaikalla. Henkilöstäkäsikirjan tulisi kertoa organisaatiosi missiosta ja odotuksista.

 

 

Etkö ole varma mistä aloittaa?

 

HR Startti on loistava tapa arvioida ja parantaa nykyisiä HR-käytäntöjä ja varmistaa, että yrityksesi toimii lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

 

HR Startissa tunnistetaan vahvuudet ja heikkoudet, ja vielä tärkeämpää, esitetään jokaisen tarkastuksen päätteeksi kattava raportti, joka sisältää tarkastelun havainnot ja suosituksen seuraaviin vaihesiin.

 

 

 

HR Consultingin avulla voit nähdä parempia tuloksia lyhyemmässä ajassa. Ota konsultti tai tiimi ohjaamaan HR-aloitteita, jotka johtavat koko yrityksen laajuisiin tuloksiin.Voimme kehittää ja johtaa HR-projekteja, tai auttaa tietyn yksittäisen ongelman kanssa.

 

Ihmiset ovat yrityksesi voimavara. Vahvan kehyksen luominen työntekjiäsuhteillesi voi suojata yritystäsi silloin, kun sitä eniten tarvitset - ja kun sitä vähiten odotat. HR-konsulttimme ovat päteviä ja tuovat ihmiskeskeisen lähestymistavan työpaikan tutkimuksiin, sovitteluihin, irtisanomisiin ja riita-asioihin.

 

Olemme HR-asiantuntijoita, jotka tuottavat tuloksia. Suunnittelemme ulkoistettuja HR-ratkaisuja luotettuiden puittedein ja alan johtavan kokemuksen perusteella. Täydellinen sekoitus strategisia ja taktisia HR-ratkaisuja, jotka nostavat inhimillistä kokemusta työpaikalla.

 

Täällä SunAnn Consulting Oy:ssä tiedämme, että katseesi on suunnattu tulevaisuuteen kasvusuunnitelmien ja -projektien kanssa, mutta et pääse sinne, jos ihmiset eivät ole kanssasi.

 Työskentele SunAnn Consulting Oy:n kanssa kehittääksesi toimivia prosesseja, luotettavia rajoja ja vaatimustenmukaisuuksia, jotka luovat yrityksesi tulevaisuuden menestykselle ja vankan HR-perustan